Keskusteluilta klo 18 ja yhdistyksen vuosikokous klo 17 keskiviikkona…

Helsingin yliopistossa on toteutettu poikkitieteellinen hanke ”Koti kuoleman paikkana”. Hankkeessa on tutkittu kotikuolemaa teologisen, oikeustieteellisen ja sosiaalisen viitekehyksen kautta.
Lahdessa Marian Kammarissa on keskiviikkona 11.3. klo 18 keskustelutilaisuus, jossa alustuksena on hankkeen johtaja, professori Marjaana Seppäsen puheenvuoro ”Hyvä kuolema kotona”.
Sosiaalityön professori Marjaana Seppänen on pitkään toiminut myös Lahdessa Verso-osaamiskeskuksen johtajana. Hän on myös HY:n dekaani.

Lämpimästi TERVETULOA tilaisuuteen!

Yhdistyksen vuosikokous pidetään keskiviikkona 11.3.2020 klo 17 Marian Kammarissa, Vapaudenkatu 6. Esityslista ja muut asiakirjat lähetetään jäsenille sähköpostilla tai postitse. Tervetuloa!

Maailman Saattohoitopäivä 12.10.2019

Päijät-Hämeen Saattohoidon tukiyhdistys järjestää 12.10.2019 Maailman Saattohoitopäivän tapahtuman.

Päivän tarkoituksena on saattohoidon ja palliatiivisen hoidon näkyvyyden lisääminen. Tavoitteena on lisätä ihmisten tietämystä parantumattomasti sairaiden potilaiden ja heidän läheistensä tarpeista, sekä tukikeinoista joilla tarpeisiin voidaan vastata.

Vuosittainen teema ja tapahtumasisältö tarkentuvat kesän aikana. Olet lämpimästi tervetullut tapahtumaamme!

Aiheeseen ja päivään liittyvää tiedotusta voit seurata sivustolla:

Worldwide Hospice and Palliative Care Alliancen (WHPA)